VANLIGA FRÅGOR

Här hittar du våra vanligaste frågor. Finns inte din fråga får du gärna mejla oss på sales@sandbergwallpaper.com. Vi försöker svara på detta inom 24 timmar.

 

Hur stort är ett tapetprov?

Våra tapetprover är A4 storlek (210 x 297 mm)

 

Hur beställer jag rullar?

Vill du köpa tapetrullar så gör du det hos en av våra återförsäljare. Klicka på ”Hitta butik” och skriv in din stad för att hitta din närmaste återförsäljare. Tapetprover och accessoarer kan du köpa här på hemsidan. Lägg varan i kundvagnen och checka ut. Du kan betala med kort och PayPal.

 

Hur lång är leveranstiden?

Finns varan i lager skickas den normalt inom 24 timmar. Ordern levereras därefter vanligtvis inom 2-4 arbetsdagar i Sverige. Inom Sverige skickar vi tapetprover och accessoarer med Postnord. Hör gärna av dig till oss om du behöver hjälp med att lokalisera din order.

 

Hur returnerar jag en vara?

Vår målsättning är att du ska bli helt nöjd med de varor du handlar av oss. Du har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera dem. Returen ska ske inom 3 veckor från ditt leveransdatum, varan ska returneras i originalskick och packas väl i oskadat originalemballage. Returen skickas som postpaket till vår företagsadress, du som kund står för returfrakten. Vi gör en återbetalning för varan, exklusive frakt, inom en vecka från det att vi mottagit varan. Mejla oss på sales@sandbergwallpaper.com om du vill ha hjälp med din retur. Har du beställt tapeter som du vill returnera gör du det via din återförsäljare. Du kan inte returnera tapetprover.

 

Vilken NCS-kulör har tapeten?

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta fram NCS-kulörer på tapeter.

 

Kan jag beställa fototapeter med specialmått?

I vissa fall går det att beställa fototapeter till andra mått än standard. Kontakta oss för att se vad som gäller för din fototapet.

 

Kan ni hjälpa mig att välja och matcha tapeter till flera rum?

Vi hjälper dig gärna med detta. Hör av dig till studio@sandbergwallpaper.com med lite kort info om färger och den stil du trivs med så återkommer vi med förslag.

 

Vilket lim behöver jag?

Alla våra tapeter är non-woven och kräver ett lim som är anpassat till non-woven. Vi rekommenderar ett färdigblandat lim som Hernia NW-lim.

OBS! Limmet ska rollas direkt på väggen. Non-woventapeter ska inte svälla. Använd inte klistermaskin.

 

Hur vet jag hur många rullar jag behöver?

Det enklaste är att använda vår tapetkalkylator.

Tapetkalkylator

Stäng